ГоловнаЕлектромобіліTesla пояснила, чому перестала комплектувати електрокари брелоками

Tesla пояснила, чому перестала комплектувати електрокари брелоками

Покупці електромобілів Model S та X більше не можуть розраховувати на отримання від Tesla фірмового брелока, виконаного у формі маленького автомобіля. Відповідно до нових правил, у комплект поставки автотранспорту входить тільки ключ-карта. За бажанням фірмовий брелок можна придбати окремо за 175 USD. Таким чином, автовиробник зробив його опцією.

Подробиці

Комплектувати автомобілі брелоками компанія Ілона Маска припинила 1 липня. Причини такого кроку названі постачальником електромобілів не були.

Напередодні Tesla опублікувала офіційне роз’яснення. З нього випливає, що в комплектації автомобілів фірмовими брелоками немає потреби, оскільки більшість автовласників воліє використовувати для відкриття дверей смартфон. Альтернативним способом отримання доступу до електромобіля є ключ-картка.

Проведене Tesla соцопитування показало, що найчастіше водії вважають за краще використовувати для цих цілей саме смартфон.

Фірмовий брелок Tesla

До 1 липня фірмовими брелоками Tesla комплектувала тільки флагманський електроседан і кросовер. Ці автомобілі є найдорожчими у модельному ряді компанії. Представлений у 2017 році «народний» електрокар Model 3 ніколи не постачався покупцям із комплектним брелоком. У 2019 році брелоки для Model 3 з’явилися в онлайн-магазині Tesla.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...