ГоловнаТехноXiaomi 12S Pro та 12S Ultra виявилися iPhone 13 Pro Max у...

Xiaomi 12S Pro та 12S Ultra виявилися iPhone 13 Pro Max у тесті на “витривалість”

Презентовані тиждень тому смартфони Xiaomi 12S Pro/12S Ultra змогли продемонструвати кращий результат у порівнянні з iPhone 13 Pro Max за критерієм тривалості роботи екрану (SoT).

Подробиці

Звіт про результати опублікував автор ютуб-каналу Geekerwan. Тестування проведено бенчмарком 3DMark. Назва експерименту – Wildlife Stress Test. Суперниками iPhone 13 Pro Max, разом із представниками останньої S-серії «Сяомі», виступили смартфони Redmi K40/K50 Pro та Realme GT 2 Pro.

Результат зазначених представників S-родини Xiaomi у тесті на витривалість – 7 год. 50 хв. (модель Pro) та 7 год. 47 хв. (модель Ultra), що на 8 і 5 хвилин більше у порівнянні з «вінцем творіння» Apple.

У ході випробувань на продуктивність оцінювалася тривалість роботи пристроїв у геймерському режимі (ігри Genshin Impact), у режимі обміну повідомленнями (WeChat), у режимі перегляду потокового відео та у режимі відео- та голосових дзвінків.

Зараз обидва «чемпіони» Xiaomi доступні для придбання на онлайн-майданчику Giztop. Вартість моделі 12S Pro – $899. За більш просунутий у плані функціональних можливостей 12S Ultra розробник просить $1199.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно