ГоловнаТехноMeizu представила 100-доларовий клон iPhone 13 для бідних

Meizu представила 100-доларовий клон iPhone 13 для бідних

Китайський вендор Meizu вивів на ринок ультрабюджетний мобільний пристрій mblu 10s. Зовні новий смартфон практично нічим не відрізняється від iPhone 13. Що стосується «начинки», то він, звичайно, набагато скромніший від оригінальної «розумної» трубки від «яблучного» гіганта.

Подробиці

За даними Gizmochina, новинка від китайського бренду отримала характерний чубчик. На задній кришці смартфона можна знайти об’єктиви двох камер, розташованих по діагоналі.

Meizu mblu 10s

За апаратну основу в смартфоні mblu 10s використовується чіпсет китайського виробництва Unicsoc T310. Діагональ LCD-дисплея клону iPhone складає 6,52 дюйми. Він оновлюється з частотою 60 Гц і має HD-роздільну здатність (720 x 1 600p).

Головний сенсор тильної камери отримав датчик на 48 МП. Поруч із ним можна знайти дві «затички» з роздільною здатністю 0,3 МП та 2 МП. Лицьова камера 8 МП підтримує технологію розблокування пристрою по обличчю.

Молодшу модифікацію mblu 10s можна придбати за 729 юанів, що еквівалентно 3 200 грн. Щодо самої топової модифікації з 6/128 ГБ, то за неї доведеться викласти 929 юанів (близько 4 000 грн). На даний момент клон iPhone 13 можна придбати виключно у КНР. Незабаром він з’явиться у продажу на торговій платформі AliExpress.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...