ГоловнаТехноУкраїнці надрукували на 3D-принтері «міні-Байрактар»

Українці надрукували на 3D-принтері «міні-Байрактар»

У російсько-українському збройному конфлікті безпілотники використовують для вирішення різних завдань. З їхньою допомогою можна коригувати вогонь артилерії, збирати розвіддані, атакувати позиції противника з повітря тощо. Саме тому на озброєнні ЗСУ величезна кількість БЛПА. У хід йде все — від безпілотників до промислових дронів та побутових коптерів.

Подробиці

Українська армія активно використовує проти окупантів суто українські розробки на кшталт легких дронів від фонду «Територія життя». Його співробітники друкують на 3D-принтері «міні-байрактари», призначені для скидання з повітря осколкових, кумулятивних та фугасних снарядів. Поряд із цим, такі БПЛА можна використовувати для ведення розвідки.

Український " міні-Байрактор"

Крім «міні-байракторів», фонд постачає українській армії літальні апарати «Стелс». Вони мають малі габарити. У безпілотниках “Стелс” реалізовано технологію обходу систем РЕБ. Завдяки цьому ворожі війська їх не бачать. Дрони можуть віддалятися від оператора на значну відстань. За рахунок цього останній може керувати коптером із безпечного місця, не ризикуючи своїм життям.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно