ГоловнаТехноXiaomi не відправлятиме Mi 12S Ultra на тестування в DxOMark

Xiaomi не відправлятиме Mi 12S Ultra на тестування в DxOMark

Сьогодні Xiaomi оголосила, що три моделі серії Xiaomi Mi 12S будуть випущені 4 липня. Це Xiaomi Mi 12S, Mi 12S Pro та Mi 12S Ultra. Усі вони є флагманами Leica Imaging.

Подробиці

Одним із найбільш обговорюваних є Mi 12S Ultra, адже цей смартфон стане першим результатом співпраці Leica та Xiaomi.

Засновник компанії Xiaomi Лей Цзюнь розповів, що ця взаємодія між Xiaomi та Leica була ініційована Leica. Він також повідомив, що цього разу Xiaomi Mi 12S Ultra не буде надіслано на тестування компанії DXOMARK.

Xiaomi презентует смартфоны с процессором Snapdragon 8+ Gen 1 раньше конкурентов

Раніше Xiaomi відправляла для тестування ряд флагманів, таких як Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi CC9 Pro Premium Edition. Ці моделі колись очолювали рейтинги DXOMARK.

Немає жодних сумнівів у тому, що Mi 12S Ultra також стане одним із найкращих смартфонів у цій галузі. Він обладнаний трьома об’єктивами основної камери, де крім основної камери є надширококутний об’єктив і телеоб’єктив з перископом. Очікується, що камера буде підтримувати оптичну стабілізацію зображення (OIS) і звичайно алгоритм обробки зображень від Leica.

Відеофільтр Leica Master дозволить знімати відео з максимальною роздільною здатністю 8K в природних кольорах і з можливістю накладання чорно-білого фільтра.

За іншими характеристиками у новинки AMOLED-екран з роздільною здатністю 2K та вирізом для камери посередині. Він буде оснащений флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 і підтримуватиме провідну зарядку потужністю 67 Вт.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...