ГоловнаЕлектромобіліBlaupunkt випустив складний електровелосипед з 20-дюймовими шинами та запасом ходу 80 км.

Blaupunkt випустив складний електровелосипед з 20-дюймовими шинами та запасом ходу 80 км.

Виробник електробайків Blaupunkt визначився із вартістю свого нового творіння – велосипеда Enno Fat із шинами 20”. Транспортний засіб продаватиметься на домашньому для розробника на німецькому ринку за €1899, зазначається на сайті компанії.

Подробиці

Автономність е-байка – 80 км (можна збільшити за рахунок встановлення додаткової батареї). За рух відповідає встановлений в задній частині електродвигун. Максимальна швидкість транспортного засобу в Європі обмежена 25 км на годину (у других регіонах може бути більшою, залежно від вимог локального законодавства).

 

Складной электровелосипед Blaupunkt Enno Fat с 20-дюймовыми шинами: характеристики и цена

Enno Fat обладнаний механізмом для швидкого складання/розкладання. Розміри електровелосипеда у звичайному та «стислому» вигляді – 175х70х110 та 100х50х74 сантиметрів відповідно.

Кількість доступних режимів їзди – 5. Місткість акумулятора – 36W. Тривалість заповнення батареї необхідної для роботи енергією – 7 год. 30 хв.

Вага “педаліка” разом із батареєю – 32 кіло, а гранична вантажопідйомність – майже в 3,5 рази більша (110 кг). До послуг власника – світлодіодні фари, пара багажних полиць та РК-дисплей у комплекті.

Можливість експорту Enno Fat за межі ФРН обговорюється керівництвом Blaupunkt. Про ухвалення остаточного рішення буде повідомлено додатково.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно