ГоловнаТехноXiaomi презентує смартфони з процесором Snapdragon 8+ Gen 1 раніше за конкурентів

Xiaomi презентує смартфони з процесором Snapdragon 8+ Gen 1 раніше за конкурентів

“Сяомі” озвучила дату презентації смартфонів серії 12S. Церемонія представлення нових пристроїв відбудеться 04 липня о 19:00 за пекінським часом, випливає з опублікованого напередодні рекламного плаката.

Подробиці

Модельний ряд 12S включає три смартфони вищого цінового сегмента. Їхні назви – Xiaomi 12S/-12S Pro/-12S Pro Dimensity Edition. Два перші працюватимуть на процесорі «Куалкомм». За продуктивність третього, як випливає з назви, відповідатиме чіпсет «Діменсіті».

Початок церемонія презентації за Києвом – 14:00. Зазначається, що перенесення заходу на 04.07.2022 обумовлене бажанням Xiaomi увійти в історію світового «смартфонобудування» в якості компанії, що випустила перший у світі серійний пристрій на базі процесора SD8+ Gen 1. Перешкодити цьому намагалися конкуренти з тайванського бренду Asus, котрі заявили про намір 05.07.2022 представити громадськості ігровий смартфон ROG Phone 6 із аналогічним набором мікросхем. Таким чином, у «гонці презентацій» поки що виграє Xiaomi Group.

Судячи з наявності на офіційному плакаті логотипу Leica, усі три смартфони “Сяомі” отримали оптику культового німецького бренду.

На момент публікації матеріалу залишається незрозумілим, який саме чіпсет “Діменсіті” буде встановлений на третьому представнику нової S-серії. Варіантів у експертної спільноти два: Dimensity 9000 SoC або Dimensity 9000 Plus.

Базова та pro-версія 12S будуть доступні для придбання з трьома варіантами пам’яті: 8/128, 8/256 та 12/512 Гб. Молодша модель буде поставлятися з адаптером для швидкої зарядки на 67W, старша – на 120W.

Смартфону під керуванням чіпа Dimensity пророкують дві конфігурації пам’яті (8/256 та 12/512 Гб), а також швидку зарядку на 67W.

Вартість пристроїв, найімовірніше, буде озвучена на церемонії презентації.

Інформації про дату виведення на ринок очікуваної фанатами бренду моделі Xiaomi 12 Ultra, як і раніше, немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...