ГоловнаТехноЖителі прикордонних районів РФ скаржаться на більш часті атаки українських квадрокоптерів

Жителі прикордонних районів РФ скаржаться на більш часті атаки українських квадрокоптерів

Минулими вихідними на українсько-російському кордоні між Сумською та Курською областями сталося кілька інцидентів за участю українських квадрокоптерів. Про це з посиланням на губернатора Курської області Р. Старовойтова пише “Комерсант”.

Подробиці

За словами чиновника, ЗСУ атакують російських прикордонників за допомогою квадрокоптерів. На вихідних українська армія здійснила кілька таких атак. На щастя, обійшлося без жертв та руйнувань. Губернатор закликав ЗС РФ не допускати таких інцидентів надалі.

За даними «Комерсанта», 25 червня за 40 кілометрів від прикордонного селища Тєткіно український дрон зробив скидання бомби. Атаку було здійснено на автомобільний пункт пропуску «Купець». Ще одну бомбу було скинуто безпілотником на території села Єлизаветівка, яке знаходиться недалеко від Тєткіно.

Офіційно влада РФ про ці інциденти нічого не повідомила. Тим часом, місцеві жителі стверджують, що це далеко не перші атаки українських дронів. Квадрокоптери, що прилітають з боку Сумської області, здійснюють скидання бомб на регулярній основі. Наприкінці квітні засобам ППО вдалося збити під Курськом одразу два українські дрони.

З початку конфлікту українськими бомбами було пошкоджено кілька десятків автотранспортних засобів та будинків. 19 травня від скидання бомби з дрону в Тєткіно загинув водій, який приїхав до селища з Воронезької області.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...