ГоловнаТехноТоп-менеджери Xiaomi Group названі найкращими управлінцями Азії

Топ-менеджери Xiaomi Group названі найкращими управлінцями Азії

Корпорація «Сяомі» перемогла відразу в 5 номінаціях галузевого конкурсу Institutional Investor Awards 2022* (охоплює всі країни азіатського регіону, за винятком Японії). Про нове досягнення китайського технологічного гіганта повідомляє Gizmochina.

Подробиці

Організатори заходу вважають гендиректора Лей Цзюня, фінансового директора Алена Лама та директора зі зв’язків з інвесторами Аніту Чен найкращими у всій Азії. Назви інших виграних номінацій – “Краща програма зв’язків з інвесторами” та “Кращий ESG”**. Перемога у відповідних категоріях дозволила Xiaomi Group зійти на перший рядок комбінованого рейтингу та удостоїтися статусу «Всіх зірок» конкурсу.

 

Топ-менеджеры Xiaomi Group названы лучшими управленцами Азии

На фото: генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (ліворуч) та Чжу Шанчжу (праворуч)

Останній раз порівняний результат було досягнуто компанією “Сяомі” у 2018 році, зазначають організатори із Institutional Investors.

Рейтингові бали нараховувалися на підставі відгуків та експертних думок тисяч аналітиків, дослідників та управлінців, опитаних у період з лютого минулого по січень цього року.

Institutional Investor Awards розглядається учасниками ринку як еталон корпоративного управління. За підсумками конкурсу нагороди, премії та заохочення отримали понад 5 тис. індивідуальних фахівців та понад 1,6 тис. компаній та організацій з 18 високотехнологічних секторів.

*Повна назва конкурсу – Institutional Investor Asia Pacific Executive Team Awards 2022.

** “Екологічне, соціальне та корпоративне управління”, від англійської Environmental, Social and Corporate Governance.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно