ГоловнаТехноXiaomi TV EA Pro: нові бюджетні телевізори 55, 65 та 75 дюймів

Xiaomi TV EA Pro: нові бюджетні телевізори 55, 65 та 75 дюймів

Компанія Xiaomi представила у Китаї нову серію телевізорів Xiaomi TV EA Pro. До неї входять моделі: 55, 65 та 75 дюймів.

Подробиці

Ці три нових телевізори представлені в сучасному дизайні із цільним металевим каркасом. Завдяки цьому екран займає до 96% передньої панелі.

Xiaomi TV EA Pro

Серед їхніх внутрішніх особливостей – панель з роздільною здатністю 4K HDR із компенсацією руху MEMC. Крім того, всередині кожного з них встановлено потужний MediaTek MT9638, 2 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ вбудованої пам’яті.

Нові Xiaomi TV EA Pro

Ці телевізори підтримують MIUI TV 3.0, рівень налаштування на основі Android TV, повний програм та “нескінченних можливостей для розваг”.

Що стосується ціни, Xiaomi TV EA Pro Series представлені в Китаї за (на даний момент невідомо, чи вони дійдуть до глобального ринку):

  • Xiaomi TV EA Pro 55″: 1999 юанів ($ 298)
  • Xiaomi TV EA Pro 65″: 26999 юанів ($ 402)
  • Xiaomi TV EA Pro 75″: 3999 юанів, ($ 595).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...