Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноPOCO F6 тепер готовий до глобальної прем'єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою.

Подробиці

Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним позначенням 24069PC12G. Відомство підтвердило характеристики і переваги смартфона, які повністю відповідають аналогу для китайського ринку Redmi Turbo 3.

Згідно з отриманою сертифікацією, POCO F6 має OLED-екран 6,67″/120 Гц/1,5K/HDR+/Dolby Vision і потужну чіп-систему Snapdragon 8s Gen 3, яка значно перевершує за продуктивністю процесори попередніх поколінь.

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем'єри: остання сертифікація пролила світло на характеристики екрана, батареї та процесора

Пристрій пропонуватиметься у варіантах з оперативною пам’яттю LPDDR5x/UFS 4.0 об’ємом до 12/512 Гб включно. До батареї на 5000 мА/год. додається адаптер для швидкої зарядки на 90W.

POCO F6 також отримає оптику Sony на чолі з головною камерою на 50 Мп. Вартість і географія продажів перспективного смартфона не уточнюються.

Крім того, пристрій може бути представлено в лімітованій спецверсії Deadpool Special Edition, тираж і ціна якої на момент написання матеріалу залишалися невідомими.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне