П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаТехноСекретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS – остання версія операційної системи авторства “Сяомі” – пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності роботи пристрою.

Подробиці

Розробка HyperOS велася на основі багаторічного досвіду, що дозволило досягти високого ступеня оптимізації. Одним із ключових нововведень є функція Storage Update, яка автоматично організовує внутрішні файли пристрою, скорочуючи їхню фрагментацію і покращуючи загальну продуктивність системи.

Цей інструмент “заточений” на автоматичну роботу, що починається в момент знаходження пристрою в заблокованому стані. Функція розбиває файли на меншу кількість елементів, у такий спосіб знижуючи затримку і покращуючи загальну продуктивність пристрою.

Фрагментація внутрішньої пам’яті відбувається під час встановлення застосунків або зберігання зображень і відео. Це може призвести до істотного уповільнення роботи системи, тому функція Storage Update відіграє важливу роль у підтримці оптимальної продуктивності пристрою з плином часу.

Користувачі можуть дізнатися більше про функцію Storage Update, перейшовши в налаштування HyperOS, потім у розділ “Про телефон” > “Сховище” > “Оновлення сховища”.

Секрет HyperOS, що мотивує подовше тримати смартфони Xiaomi в заблокованому стані

Тут міститься додаткова інформація про роботу інструменту, включно з графіками, що відображають процес розв’язання проблеми фрагментації та поліпшення загальної продуктивності системи.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне