ГоловнаТехноУкраїнська компанія Ajax Systems вийшла на ринок Австралії

Українська компанія Ajax Systems вийшла на ринок Австралії

Українська компанія Ajax Systems вийшла на австралійський ринок. Спеціалізація групи – розробка та виробництво систем безпеки для приміщень та відкритих просторів.

Подробиці

Розповсюджуватиме продукти бренду на Зеленому континенті місцевий дистриб’ютор із 40-річним досвідом діяльності NAS Australia.

Австралійський партнер українського розробника заснований у 1982 році і з того часу пропонує найкращі в регіоні рішення для телебачення та безпеки, починаючи від обладнання для приймання ТВ-програм та монтажу відповідних систем – до охоронних систем.

Наявність такого досвідченого партнера дозволить Ajax Systems закріпитися на ринку Австралії та прилеглих острівних держав, зазначається на сайті українського розробника.

На даний момент Ajax Systems освоює ринки, на яких частота 915 МГц є домінуючою. Австралія – один із таких регіонів. Спеціально для місцевої публіки українською компанією прийнято рішення постачати обладнання із синім кольором світлодіодних індикаторів (червоний на Зеленому континенті асоціюється із пожежними датчиками).

Ajax Systems – один із лідерів європейського ринку в сегменті виробництва систем безпеки. В арсеналі українського розробника – близько півсотні різновидів відповідної продукції провідного та бездротового типу для охорони вулиць та критих приміщень.

Клієнтська база Ajax Systems – понад 1,5 млн. користувачів на всіх населених континентах. Географія надання послуг – понад 130 держав.

Раніше український розробник закріпився на ринку Сполучених Штатів. Розповсюдження рішень бренду у регіоні займається компанія SS&SI.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...