ГоловнаТехноНазвана "найпоширеніша конфігурація" ігрового ПК на планеті

Названа “найпоширеніша конфігурація” ігрового ПК на планеті

Ігрова платформа Steam, що належить північноамериканській компанії Valve Corpopation, провела серед користувачів соцопитування. Метою дослідження було визначення вподобань у частині використовуваного «заліза». У ході соцопитування вдалося встановити найпоширенішу на планеті конфігурацію ігрового ПК.

Подробиці

В оприлюдненому Steam звіті наголошується, що популярність графічних адаптерів GeForce RTX 3070 та 3080 продовжує збільшуватися. За підсумками травня на них припало 2,1 і 1,5% підключених до платформи ПК. Лідером популярності продовжує залишатися адаптер GeForce GTX 1060.

У звіті платформи акцентується увага, що конфігурація середньостатистичного користувача онлайн-сервісу Steam у травні виглядала так:

  • 2,3-2,6 ГГц процесор із шістьма ядрами.
  • 16 ГБ ОЗУ.
  • GeForce GTX 1060.
  • Програмна платформа Windows 10.

Найчастіше комп’ютери з зазначеною конфігурацією підключаються користувачами Steam до монітора з роздільною здатністю дисплея 1920x1080p. Такими моніторами користується 67% клієнтів ігрової платформи.

Сама популярна конфігурація ПК на Steam у травні 2022 року srcset=

Серед операційних систем продовжує домінувати Windows 10, але її частка поступово скорочується. Більше 20% користувачів Steam віддають перевагу Windows 11. Стара добра Windows 7 займає 2,41-відсоткову частку.

Найпопулярніша ОС на Steam у травні 2022 року

Одним із останніх успішних релізів на Steam є вампірський екшен V Rising. Користувачі платформи придбали понад 1 млн. копій цієї відеоігри. Близько 90% залишених гравцями V Rising позитивні відгуків.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...