ГоловнаТехноBandera Hackers зламали в ОРДЛО мережу колишніх супермаркетів АТБ

Bandera Hackers зламали в ОРДЛО мережу колишніх супермаркетів АТБ

Українські «комп’ютерних справ майстри» з угруповання Bandera Hackers вивели з ладу мережу “Перших республіканських супермаркетів” у ДНР, сформовану у 2014 році на базі вкраденого майна АТБ. Про успішну акцію повідомив телеграм-паблік «Правда Геращенко».

Подробиці

За запевненнями хакерів, ними повністю знищено інфраструктуру 78 магазинів, у т.ч. 100% баз даних внутрішнього документообігу та програм для касових апаратів. Як наслідок, бойовики т.зв. «ДНР» та російські окупанти будуть змушені шукати інші місця для закупки продуктів.

Хакери також дізналися, що 53 співробітники торгової мережі відправлені на службу до «армії» самопроголошеної республіки. Ще 352 особи отримали повістки. Загалом у штаті екс-АТБ числиться 934 співробітники чоловічої статі віком до 55 років. Загальний штат персоналу торгової мережі – 2192 особи.

Керівництво “Перших республіканських супермаркетів”, за запевненнями представників Bandera Hackers, намагається не допустити відправки на фронт чоловіків призовного віку, що залишилися, екстрено запитуючи броню під приводом того, що штат торгової мережі укомплектований менш ніж на 65%.

Зазначається, що співробітники торгової мережі, які підлягають мобілізації, у спробах уникнути відправки до військ масово оформляють лікарняні листи і запитують відпустки «за свій рахунок».

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...