ГоловнаТехноHewlett Packard Enterprise офіційно йде з Росії та Білорусії

Hewlett Packard Enterprise офіційно йде з Росії та Білорусії

Технологічний гігант Hewlett Packard Enterprise йде з ринків РФ та Білорусії через агресивну політику цих країн щодо України. Про відповідне рішення американська компанія повідомила на своєму сайті.

Подробиці

В офіційному поясненні зазначено «недоцільність продовження присутності» організації на території країн-агресорів, підтверджено намір згорнути бізнес в обох державах та продекларовано бажання зберегти транспарентність у відносинах з клієнтами, контрагентами, партнерами та членами команди, які можуть постраждати внаслідок згортання бізнес-операцій в Росії та Білорусії.

Нагадаємо, що компанія Hewlett Packard Enterprise, що спеціалізується на створенні серверів і дата-центрів, призупинила роботу в зазначених країнах відразу після вторгнення російської воєнщини в Україну. Відсутність змін на краще змусило керівництво організації заявити про остаточний та безповоротний вихід з країн, причетних до нападу на Україну.

Наша довідка

Заснована у 2015 році компанія Hewlett Packard Enterprise займається наданням послуг у сфері штучного інтелекту, високопродуктивних обчислень, інтелектуального програмування та зберігання даних.

Заснування HPE стало можливим в результаті поділу корпорації Hewlett Packard, що відбувся 7 років тому, на два самостійні суб’єкти (назва другого – HP Incorporated).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно