ГоловнаТехноВласники телевізорів Xiaomi зіткнулися з проблемою «випадаючих екранів»

Власники телевізорів Xiaomi зіткнулися з проблемою «випадаючих екранів»

Декілька власників телевізійних приймачів Mi TV EA70 зіштовхнулися з незвичайною проблемою. Під час експлуатації телевізорів із них випали екрани. З опублікованих користувачами Weibo повідомлень випливає, що екрани цієї моделі телевізора випадають самі по собі. Жодного зовнішнього впливу для цього не потрібно. Момент випадання екрана навіть потрапив на запис, зроблений за допомогою встановленої камери спостереження.

Подробиці

Цього тижня керівництво Xiaomi офіційно визнало факт наявності в телевізорі Mi TV EA70 проблеми з екраном. У повідомленні виробника зазначається, що екрани випадають у телевізійних приймачів, які були випущені у період 14.02-20.03 цього року. Користувачі, що постраждали від проблеми, зможуть розраховувати на безкоштовний ремонт. Гарантію на кожен відремонтований телевізійний приймач буде продовжено ще на рік.

Телевізор Xiaomi Mi TV EA70

За бажанням клієнта телевізор можна обміняти на новий. Обміну підлягають телевізійні приймачі із двох партій, випущених із лютого до березня. Власники проблемних телевізорів стверджують, що компанія змінює їх досить швидко.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно