ГоловнаТехноХакери безперервно атакують сайти регіональних ЗМІ РФ

Хакери безперервно атакують сайти регіональних ЗМІ РФ

Хакерські атаки з території України торкнулися не тільки сайтів державних ЗМІ країни-агресора, що базуються в Москві, але й вдарили по новинних агентствах з регіонів РФ. Вчора ввечері комп’ютерні умільці поклали кілька десятків інформресурсів у різних територіальних суб’єктах Росії, повідомляє «Рідус».

Подробиці

Зокрема, ключові майданчики російського Примор’я – інформагентство «ОТВ-Прим» та держтелерадіокомпанія «Владивосток» – були виведені з ладу більш ніж на 12 годин. Досягти такого ефекту хакерам вдалося за допомогою небаченої у цих місцях DDOS-атаки.

Приморський підрозділ всеросійського видання «Вісті» з посиланням на крайове управління Росспоживнагляду повідомив про те, що кібернапад проводився з території України.

Другим за величиною завданих від кібератаки збитків регіоном РФ названо Ставропілля. Місцеві філії всеросійських держЗМІ «пролежали» протягом кількох годин.

“Номером три” за втратами названо Нижегородську область. Поряд із кількома містечковими агенціями, «комп’ютерних справ майстра з України» вивели з ладу великий медіа-ресурс News.nn.

Декілька годин стало відомо про приєднання хакерів Anonymous до атак на агресорів. Відповідно до повідомлення угруповання, стараннями її фахівців припинено роботу 100% (!) Урядових сайтів Білорусії. На третій день війни ця ж організація вивела з ладу критично важливі сайти РФ, включаючи сайти МЗС, Кремля, Міноборони, уряду Чечні, Роскомнагляду та провідних рупорів пропаганди.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...