Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноНовий робот-пилосос від Dyson вміє чистити меблі та піднімати предмети

Новий робот-пилосос від Dyson вміє чистити меблі та піднімати предмети

Компанія Dyson із Великобританії представила на суд громадськості прототипи домашніх роботизованих прибиральників. Протягом наступних п’яти років керівництво Dyson планує працевлаштувати 700 інженерів у підрозділ, який візьме на себе їхнє виведення на комерційний ринок. Джерела The Guardian стверджують, що перші роботизовані прибиральники від Dyson з’являться у продажу 2030 року.

Подробиці

Належний Dyson центр робототехніки знаходиться на території британського аеродрому Халлавінгтон неподалік R&D-центру в Малмсбері. Раніше керівництво Dyson хотіло використати цей майданчик для проектування електрокара. Цей проект було закрито три роки тому.

Перспективний робот-прибиральник від британської компанії Dyson

У 2020 році топ-менеджмент британської компанії повідомив, що Dyson вкладе у розробку софту для машинного навчання та нових моторних технологій 3,45 млрд. USD. Вони знайдуть застосування у робототехнічних рішеннях для дому.

За даними Bloomberg, минулого року юристи компанії запатентували кілька роботизованих пристроїв для збирання. З поданих ними патентних заявок випливає, що Dyson запатентувала роботизовану руку, що вміє відчиняти дверцята шаф і тримати предмети, а також робота, здатного підніматися сходами.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне