ГоловнаТехноXiaomi представила багатофункціональний принтер із NFC-модулем за 250 USD

Xiaomi представила багатофункціональний принтер із NFC-модулем за 250 USD

Компанія Xiaomi вивела на китайський ринок перше у своїй історії лазерне МФУ. З повідомлення виробника випливає, що пристрій отримав назву Xiaomi K200. У ньому є модуль NFC, що дозволяє виконувати операції «в один клік».

Подробиці

Багатофункціональний пристрій вже доступний у Китаї в рамках попереднього замовлення. Розмір депозиту складає 8 USD. Придбати МФУ можна за $225.

У Xiaomi K200 заявлено підтримку USB-підключення. Для керування пристроєм можна використовувати аплети Mi Printing та Mijia. До багатофункціонального пристрою можна одночасно підключати кілька смартфонів, планшетних ПК або лептопів під керуванням Mac, Windows, iOS або Android.

МФУ Xiaomi K200

БФП підтримує роботу з Print Web Edition. Жодних спеціальних драйверів для цього встановлювати не потрібно. Для виведення документа на друк залишиться перетягнути його на ідентифікаційну панель.

У компанії стверджують, що для заправки картриджів МФУ використається високоякісний тонер, що забезпечує висококласний друк. Замінити картридж можна одним рухом. Ресурс картриджів складає 8 тис. сторінок A4.

 

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...