ГоловнаТехноOnlyFans перерахував до української скарбниці 305 000 USD у вигляді «податку на...

OnlyFans перерахував до української скарбниці 305 000 USD у вигляді «податку на Google»

Британський сервіс OnlyFans, що дозволяє отримувати доступ до ексклюзивного еротичного контенту на умовах передплати, перерахував до українського бюджету у вигляді «податку на Google» 305 000 USD. Про це стало відомо від керівника податкового комітету парламенту Д. Гетьманцева.

Подробиці

У Telegram депутат повідомив, що йдеться про перший внесок цифрової індустрії розваг у нашу перемогу над державою-агресором. Британський сервіс перерахував до скарбниці України близько 9 млн. грн.

Платформа OnlyFans була запущена у Великій Британії п’ять років тому. Вона дозволяє зареєстрованим користувачам переглядати авторський контент еротичного характеру за плату. Аудиторія сервісу для дорослих оцінюється у 130 млн осіб. У OnlyFans зареєстровано багато відомих акторів, моделей і музичних виконавців.

Для перегляду авторського контенту передплатник зобов’язаний щомісяця сплачувати передплату. 80% зібраних в такий спосіб коштів дістаються творцю контенту. Платформа залишає собі 20%.

Законопроект про податок на Google був проголосований українськими парламентаріями влітку минулого року. Відповідно до документа, представлені на ринку України технологічні компанії зобов’язані сплачувати податкові платежі до українського бюджету.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно