ГоловнаТехноНазвано п'ять простих способів видалення подряпин з дисплея смартфона

Названо п’ять простих способів видалення подряпин з дисплея смартфона

Як показує практика, уникнути появи на дисплеї смартфона подряпин не вдається навіть найакуратнішим користувачам. У міру експлуатації мобільного пристрою потертості та інші механічні пошкодження виникають у всіх. Експерти назвали п’ять простих способів порятунку від подряпин.

Зубна паста

Насамперед для боротьби з подряпинами на екрані експерти рекомендують використовувати зубну пасту, але не гелеву. Справа в тому, що паста є абразивом. Тому легко справляється з неглибокими подряпинами. Для цього необхідно розтерти м’якою тканиною невелику кількість пасти круговими рухами.

Дитяча присипка із содою

Одну частку харчової соди потрібно змішати із двома частками дитячої присипки. Після перемішування до однорідного стану отриману суміш слід використовувати так само, як зубну пасту.

Спеціальні засоби

Якщо двома наведеними вище способами позбутися подряпин не вдалося, то експерти рекомендують вдатися до спецзасобів на кшталт поліролю з оксидом церію, пасти ГОІ або Displex. При виборі спецзасобу необхідно відштовхуватись від матеріалу, яким покритий дисплей смартфона.

Автомобільний поліроль

Використання автомобільного поліролю для видалення з екрану механічних пошкоджень по праву можна вважати одним із самих високоризикових способів. Справа в тому, що затирання подряпин автополіролем може призвести до побічних ефектів. Разом з тим якщо втрачати нічого, то, безумовно, слід спробувати видалити подряпини цим способом.

Рослинна олія

Якщо жоден із наведених вище способів не допоміг, то експерти радять спробувати прибрати подряпини за допомогою кукурудзяної, кунжутної, соняшникової або оливкової олії. Для очищення екрана вистачить однієї краплі.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно