ГоловнаТехноXiaomi представила мультиварку з функцією гриля

Xiaomi представила мультиварку з функцією гриля

Xiaomi не перестає нас дивувати новинками та цікавими товарами для дому. Прикладом цього є нова мультиварка Xiaomi Mijia Smart IH, за допомогою якої ви приготуєте більш ніж 100 страв.

Подробиці

За допомогою Xiaomi Mijia Smart IH можна швидко та легко смажити, тушкувати, варити або навіть готувати на грилі. “Розумною” її можна назвати за рахунок наявності підключення до Wi-Fi, а також встановлених 100 рецептів різних блюд.

Mijia Smart IH Multifunctional Cooking Pot представлена ​​у досить традиційному дизайні, який частково нагадує нам кухонну сковороду. До неї додано кілька контейнерів та аксесуарів. Місткість каструлі 4 л.

Xiaomi Mijia Smart IH

Серед її внутрішніх функцій – система нагрівання потужністю 2000 Вт. Вона швидко забезпечує ідеальну температуру для приготування їжі в 7 різних режимах: режим каструлі, барбекю, стейк, пар, смаження, ручний та “розумний” (більше 100 рецептів).

Багатофункціональна каструля

Крім можливості підключення до Wi-Fi, мультиварка також має невеликий екран, за допомогою якого можна регулювати температуру на 99 різних рівнях.

Xiaomi Mijia Smart IH Multifunctional Cooking Pot дебютує у Китаї за ціною 699 юанів ($103). Поки що невідомо, чи з’явиться вона зрештою на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно