ГоловнаТехноЕксперти не рекомендують класти смартфон на ноутбук

Експерти не рекомендують класти смартфон на ноутбук

Портативні комп’ютери вже давно встигли стати частиною нашого повсякденного життя, як і смартфони. Як виявилось, мобільні пристрої краще тримати на відстані від лептопів. Експерти пояснили чому.

Подробиці

Справа в тому, що в будь-якому смартфоні є антена, за допомогою якої здійснюється з’єднання із найближчою базовою станцією. Таким чином, підключені до мережі мобільного оператора пристрої виступають у ролі приймачів. У включеному стані апарат у безперервному режимі моніторить наявність сигналу станції. Для зв’язку з нею через певні проміжки часу він випромінює досить сильний сигнал.

Всі сучасні лептопи підтримують бездротові інтерфейси Wi-Fi та Bluetooth. Отже, у них також є антени. Щоправда, не такі потужні, як у смартфоні. Якщо покласти мобільний пристрій на ноутбук, то він почне детектувати сигнали, що випромінюються його антенами. В результаті, швидкість розрядки акумуляторного блоку смартфона збільшиться.

За словами експертів, між мобільним пристроєм та лептопом має бути не менше одного метра. У цьому випадку ноутбук не впливатиме на роботу смартфона.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно