ГоловнаБанкінгУ лінійці ПриватБанку з'явився новий картковий продукт

У лінійці ПриватБанку з’явився новий картковий продукт

Популярність онлайн-шопінгу зростає рік у рік. Пандемія спричинила збільшення проникнення безконтактних платежів. На основі цих трендів, ПриватБанк розробив новий картковий продукт, призначений для здійснення безконтактних платежів та оплати товарів у глобальній мережі. Він отримав назву Digital-карта.

Подробиці

Новий різновид платіжних карток емітується державною кредитною організацією віртуально. Отримати на руки фізичну копію картки неможливо. Карта призначена для оплати товарів в офлайн-точках через NFC або глобальної мережі. Вона відображається в «Приват24».

Для оформлення Digital-карти відвідувати банківське відділення не потрібно. Її можна отримати прямо у додатку. Щоправда, для цього потрібно бути клієнтом ПриватБанку. А якщо ні, то без візиту до відділення обійтися не вдасться.

Порядок оформлення картки

Для оформлення Digital-карти необхідно виконати такі дії:

  • Вхід до «Приват24».
  • Вибір розділу «Гаманець».
  • Додавання дебетової або кредитної картки.

Віртуальна картка вибраної платіжної системи буде емітована банківською установою протягом 10-15 хв. Її можна підключити до Google Pay для використання у офлайн-магазинах.

У додатку «Приват24» є функція, що дозволяє перетворити на Digital-карту будь-яку з карток, прив’язаних до «Гаманця». Для цього достатньо замовити перевипуск, після чого вибрати Digital-карту. Щоб використовувати віртуальну картку для оплати товарів у глобальній мережі, вам знадобиться код CVV та термін дії. Цю інформацію можна переглянути в розділі «Мої рахунки». Перевести в готівку гроші з віртуальної картки можна тільки в банкоматах, що підтримують зчитування QR-коду. Термін дії Digital-картки складає 10 років.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...