ГоловнаТехноЕксперти пояснили, для чого в смартфонах Xiaomi потрібен "другий простір"

Експерти пояснили, для чого в смартфонах Xiaomi потрібен “другий простір”

Всі смартфони Xiaomi, що працюють під керуванням MIUI 8 та пізніших версій, підтримують функцію “другого простору”. Вона дає змогу створювати незалежний “Робочий стіл”. Як показує практика, власники смартфонів Xiaomi не знають, що ця функція має кілька сценаріїв використання. Про них і йтиметься у цій статті.

Розмежування особистого та робочого простору

Користувачі мобільних пристроїв Xiaomi можуть використовувати другий робочий стіл для розмежування особистого та робочого простору. У результаті одного облікового запису буде зібрано виключно розважальний контент, а інший — робочий.

Безпечне зберігання документів

Ще одним сценарієм використання другого робочого столу є безпечне зберігання документів. Другий профіль можна перетворити на якусь подобу хмарного сховища для розміщення в ньому відеороликів, фотознімків та іншого контенту.

Створення дитячого розділу

Якщо у вас є дитина, якій ще рано мати власний смартфон, можна створити окремий профіль у своєму апараті. Він зможе встановлювати в ньому ігри, завантажувати музику, відеоролики та ін. При цьому доступу до основного облікового запису з вашими додатками та контентом дитина не матиме.

Як створити друге місце на будь-якому Android-смартфоні

Крім смартфонів Xiaomi, функція другого простору підтримується “розумними” трубками Honor та Huawei. Вона називається Privat Space. Разом з тим, за допомогою програми Parallel Space другий простір може бути створений на будь-якому Android-смартфоні. Аплет можна використовувати для клонування будь-яких додатків, створення кількох профілів, встановлення тем для допоміжного робочого столу та ін.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно