ГоловнаТехноGoogle вирішила повернути в Android-смартфони аналог Apple Wallet

Google вирішила повернути в Android-смартфони аналог Apple Wallet

Керівництво Google розглядає можливість відродження бренду Wallet. Він використовуватиметься для просування фірмового додатка, призначеного для зберігання карт лояльності, кредиток, перепусток, електронних квитків та ін.

Подробиці

Для здійснення безконтактних платежів в Android-смартфонах у більшості країн світу використовується програма Google Pay, до якої можна прив’язувати банківські картки. Американським, індійським та сінгапурським користувачам доступний аплет GPay. Наголос у ньому зроблено зовсім не на безконтактних платежах, а на соціальних функціях на кшталт p2p-перекладів.

Google Wallet

Ходять чутки, що топ-менеджмент пошукового гіганта розглядає можливість відродження бренду Google Wallet. Нагадаємо, що компанія припинила використовувати цей бренд після об’єднання електронного гаманця з Android Pay з метою запуску єдиної програми Google Pay.

Google Wallet

Цього тижня у глобальній мережі з’явилися скріншоти нового гаманця. З них випливає, що власники Android-пристроїв зможуть використовувати електронний гаманець від Google для зберігання банківських карток, авіаквитків, сертифікатів про вакцинацію, карток лояльності, квитків на розважальні заходи та ін.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно