ГоловнаТехноНазвані основні проблеми оболонки MIUI 12.5

Названі основні проблеми оболонки MIUI 12.5

Компанія Xiaomi активно розсилає програмне забезпечення MIUI 12.5 на актуальні смартфони. У зв’язку з тим, що оновлення приходить «по повітрю», користувачі можуть відмовитися від його установки. І так роблять багато в зв’язку з помилками, які принесе нова версія прошивки.

Подробиці

У міру поширення останньої на даний момент ревізії програмного забезпечення було виявлено велику кількість несправностей. З цієї причини багато користувачів вважають за краще залишатися на MIUI 12. У цьому матеріалі ми розповімо, з якими проблемами ви можете зіткнутися, якщо встановите MIUI 12.5.

По-перше, це раптове відключення екрану при отриманні повідомлення. Проблема був помічена в Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10S і POCO F3.

По-друге, MIUI 12.5 уповільнює роботу деяких смартфонів. Причому тут мова йде не тільки про бюджетні рішеннях, у яких може не вистачати потужностей для нормальної роботи програмного забезпечення. Проблема торкнулися і просунуті моделі Xiaomi Mi Note 10/10 Pro на базі однокристального процесора Snapdragon 730G.

По-третє, у смартфонів з MIUI 12.5 можуть спостерігатися збої в роботі сенсорного шару. В першу чергу про це повідомляються власники весняної новинки Xiaomi Mi 11 Lite з підтримкою стільникових мереж четвертого покоління.

По-четверте, після оновлення програмного забезпечення частина користувачів моделей сімейств Xiaomi Mi 10 і Redmi Note 10 скаржаться на проблеми при підключенні до мережі або Wi-Fi, а також на падіння якості зв’язку.

Є в MIUI 12.5 і інші проблеми. Наприклад, некоректна робота анімації в центрі управління. Всі несправності, про які ми написали, вже відомі китайської компанії. Xiaomi обіцяє незабаром їх усунути випуском нової збірки MIUI 12.5.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...