ГоловнаТехноАнонсовано 3-дюймовий компактний смартфон

Анонсовано 3-дюймовий компактний смартфон

У коментарях до матеріалів про анонс будь-якого сучасного смартфона завжди знайдеться людина, яка хотіла б все те ж саме, але в компактному 3 “корпусі. Однак, для цього йому доведеться повернутися в минуле на багато років. У наш час рідко випускаються ультра-компактні смартфони, але один з них ось-ось надійде в продаж. Він називається Mony Mist.

Телефон оснащується 3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 481 x 854 точки і пропорціями 16 до 9. В основі лежить РК панель з великими рамками вгорі і внизу. Клавіші навігації винесено на екран, а верхній відступ містить грати динаміка і об’єктив фронтальної камери. Вона має роздільну здатність VGA (480p).

Майданчик основної камери в Mony Mist виконана із секретом. Тут ми можемо бачити квадратний блок зі спалахом і трьома модулями. Правда, працює тільки один з них. В його основі лежить 13-мегапіксельний датчик зображення.

За продуктивність смартфона відповідає чотирьохядерна однокристальна система MT6735 з частотою до 1,3 ГГц і графічним контролером Mali-T720, а за автономність – акумуляторна батарея зарядної місткістю 1250 мА * ч. Місткість вбудованого флеш-накопичувача в новинці становить 32 ГБ, а обсяг оперативної пам’яті – 3 ГБ. Як в iPhone Xr, до слова.

Анонсовано ультра-компактний смартфон Mony Mist

У продажу Mony Mist з’явиться з попередньо встановленою операційною системою Android 9.0 Pie за рекомендованою виробником ціною 150 доларів. Правда, перші покупці зможуть обзавестися новим смартфоном за 100 доларів за умовами програми колективного фінансування.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...