ГоловнаТехноXiaomi офіційно підтвердила дату презентації MIUI 13, планшетів і Xiaomi Mi Mix...

Xiaomi офіційно підтвердила дату презентації MIUI 13, планшетів і Xiaomi Mi Mix 4

Китайська компанія Xiaomi на серпень 2021 року запланувала відразу кілька великих анонсів. Виробник з Піднебесної в кінці літа представить нову версію програмного забезпечення MIUI, нові смартфони і серію планшетних комп’ютерів п’ятого покоління.

Подробиці

Ми вже кілька разів писали про флагмани Xiaomi Mi MIX 4 на Snapdragon 888+ з частотою до 2,995 МГц. Модель отримає дисплей OLED з частотою оновлення 120 Гц, багатомодульну основну камеру в стилі Xiaomi Mi 11 Ultra з додатковим дисплеєм і два акумулятора ємністю по 2340 мА * г.

Другою новинкою стане Xiaomi Mi CC11. Смартфону обіцяють 7-нанометровий мобільний процесор Snapdragon 870 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті. Модель буде обладнана 100-мегапіксельним основним модулем в тильній камері і телеоб’єктивом з 12-кратним оптичним наближенням. Кратність програмного збільшення складе 120x. Прийдешня новинка отримає панель на органічних світлодіодах з підтримкою частоти оновлення 120 Гц.

Xiaomi офіційно підтвердила дату презентації MIUI 13, планшетів і Xiaomi Mi Mix 4

Що стосується планшетів Mi Pad 5, п’яте покоління буде представлено декількома моделями з частотою оновлення зображення до 144 Гц і роздільною здатністю до WQHD +. У планшетних комп’ютерах будуть використовуватися різні процесори, включаючи 7-нанометрову однокристальну систему Snapdragon 870 і 6-нанометрові Dimensity -1100/1200. Топовій версії Pro обіцяють акумулятор ємністю 10 000 мА * г і 11-дюймовий екран. У більш скромних модифікаціях будуть використовуватися акумулятори на 8520 мА * г (2 x 4260 мА * г).

Нарешті, останньою новинкою виробника з Піднебесної стане програмне забезпечення MIUI 13. Робота над прошивкою ведеться вже більше року. За словами розробників прошивки, вони почали працювати над новою ревізією ще в квітні минулого року, коли відбулася презентація MIUI 12.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...