ГоловнаТехноXiaomi назвала перший смартфон для китайського ринку, який підтримує сервіси Google

Xiaomi назвала перший смартфон для китайського ринку, який підтримує сервіси Google

Компанія Xiaomi в 2021 році офіційно заявила про блокування можливості установки Google Mobile Services на свої смартфони, які продаються на китайському ринку. Обмеження з’являються після оновлення програмного забезпечення до версії MIUI 12.5.

Подробиці

Але для деяких моделей виробник робить винятки. У їх число потрапив хіт продажів Redmi Note 10 Pro 5G, прем’єра якого відбулася близько місяця тому. Така можливість з’явилася в програмному забезпеченні MIUI 12.5.5.0.RKPCNXM, розмір якого становить 3,1 ГБ.

Ця ж версія прошивки принесла функцію розширення оперативної пам’яті. Тепер при нестачі ОЗУ система зможе задіяти 2 ГБ простору вбудованого флеш-накопичувача. Нагадаємо, в Redmi Note 10 Pro 5G використовується 6-8 ГБ ОЗУ.

Смартфон також може похвалитися містким акумулятором на 5000 мА * г з 67-ватною швидкої зарядкою по дроту і 6-нанометровою однокристальною системою Dimensity 1100 5G з піковою частотою 2,6 ГГц. Модель оснащується екран LCD формату FHD + з підтримкою частоти відновлення зображення 120 Гц. Діагональ складає 6,6 дюйма.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G обзавівся потрійною основною камерою з модулями на 64 Мп, 8 Мп і 5 Мп. Для селфі використовується 16-мегапіксельна фронталка з підтримкою технології розпізнавання осіб. З іншого відзначимо бічний біометричний сенсор, NFC, захист класу IP53 і операційну систему Android 11.

Redmi Note 10 Pro 5G в залежності від обсягів пам’яті оцінили в 235-315 доларів. Зауважимо, що найдоступніша модель Redmi Note 10 Pro на міжнародному ринку коштує трохи більше 330 доларів (279 євро). Смартфон дебютує за межами Китаю в третьому кварталі поточного року, але буде називатися POCO X3 GT.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...