ГоловнаТехноЕксперти допускають триразове падіння біткоіна, до $ 10 000

Експерти допускають триразове падіння біткоіна, до $ 10 000

Аналітики припускають другу хвилю обвалу криптовалюти. Про відповідну можливість заявили фахівці компанії Guggenheim Partners, яка базується в Чикаго.

Подробиці

Заявлений представником організації Скоттом Майнердом цільовий орієнтир для найпопулярнішою крипти – $ 10 000-15 000. Імовірність реалізації озвученого ним прогнозу експерт оцінив як середню, інформує Yahoo Finanza.

Головна причина настільки песимістичних очікувань – посилення регулювання обороту криптовалюти з боку основних світових регуляторів. Буквально напередодні головне монетарне відомство Великобританії заборонило найбільшій в світі цифровій біржі Binance проводити будь-які операції з крипти під юрисдикцією Сполученого Королівства. У травні розслідування відносно керівництва майданчику почала влада США. Ще раніше «закручування гайок» почав Китай, в результаті чого згадана біржа змушена була перебратися з Гонконгу на Мальту, а звідти на Кайманові острови. Влада України, наслідуючи приклад старших товаришів, також вирішили обкласти інвесторів в крипту значними поборами.

Масовий «навал» урядів на ринок цифрових валют негативно відбивається на курсі більшості з них (незначні виключення в результаті троллінгу Ілона Маска не можуть обернути низхідну тенденцію назад).

Ще одна причина здешевлення криптоактивів – вербальна атака з боку ряду моральних авторитетів (Уоррен Баффет заявив про біткоіни, як про «щурячу отруту в квадраті», а 33% опитаних американським інвестбанком JP Morgan учасників ринку погодилися з думкою самого успішного спекулянта сучасності, сукупний статок якого в квітні цього року перевалив за $ 100 млрд).

Эксперты допускают двукратное падение биткоина; пессимисты предсказывают обвал до $10 000
Уоррен Баффетт

Ще одним джерелом атаки на біткоіни і інші цифрові валюти став Bank of America, представники якого заявили про те, що переважна більшість опитаних недавно інвесторів визнають факт перекупленности біткоінів (81% яких в даний час нібито знаходяться в «фінансовому міхурі»).

– У таких умовах говорити про можливість відновлення котирувань битка на короткостроковому горизонті не доводиться. Падіння затягнеться на кілька років, – підсумував Майнерд.

На момент підготовки матеріалу (10:41 за Києвом) біткоін демонстрував передбачену Майнердом поведінку, втрачаючи в парі з доларом майже 1% (35 019 USD/BTC на Investing.com; – $ 314,0 щодо рівня останнього закриття торгів).

Відзначимо, що один з найуспішніших прогнозистів в новітній історії Роберт Кіосакі закликав обивателів екстрено вкладатися в крипту і дорогоцінні метали в зв’язку з кризою і глобальним економічним колапсом. Ознайомитися з наведеними ним аргументами і рівнями, на яких доцільно інвестувати в біткоіни, можна в нашій публікації .

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...