ГоловнаТехноНа Windows 11 можна запускати додатки для Android-смартфонів

На Windows 11 можна запускати додатки для Android-смартфонів

Керівництво «Майкрософт» підтвердило можливість відкриття андроїд-додатків на новітній Windows 11. Поставка їх буде здійснюватися з магазину Аmazon Appstore. «Запозичену» звідти програму можна закріплювати на панелі завдань. Про це повідомляє видання The Verge.

Партнером «Майкрософт» по реалізації проекту виступає компанія «Інтел», керівництво якої дало добро на використання фірмової програми Intel Bridge (дозволяє переводити на різні платформи відмінні від х86 програми і додатки).

Windows 11

З наведеної вище цитати можна зробити висновок, що андроїд-додатки для Windows 11 будуть однаково успішно працювати як з інтелівськими процесорами ARM, так і чіпсетами AMD.

Про якість роботи андроїд-додатків на відмінних від Intel платформах поки можна тільки гадати («балакучі голови» Microsoft вважають за краще не обтяжувати себе коментарями з цього приводу).

Раніше в Мережі з’явилася інформація про приховані можливості Windows 11 і здатності операційки взаємодіяти з зовнішніми моніторами.

Більше новин про новітню ОС для ПК – в нашій тематичній стрічці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...