ГоловнаТехноXiaomi Mi Mix 4 буде схожий на Samsung Galaxy Note 10+

Xiaomi Mi Mix 4 буде схожий на Samsung Galaxy Note 10+

На фотографіях, що з’явилися в китайських соціальних мережах перспективного Mi MIX 4 в реальності зображений «Самсунг Гелексі Note 10+ PS». Підробку виявив відомий постійним читачам нашого порталу експерт Ice Universe.

– Концепт реального MIX 4 має більш округлі форми, – зазначив інсайдер.

На думку Ice Universe, через «складність проактивної технології» підекранна камера Mix 4 може не отримати дозволу 2К. В якості компенсації покупцям запропонують якийсь дисплей з ексклюзивною конфігурацією, який отримає «кращий ефект відображення», ніж звичайний 1080р.

На опублікованих в Китаї фото Xiaomi Mi Mix 4 в реальності зображений Samsung Galaxy Note 10+
Один зі знімків, на якому нібито зображено Mix 4 (друге фото опубліковано вище)

Інформатор також пророкує перспективному девайсу «чотирьохкадровий дизайн з повністю рівною шириною і надзвичайно шокуючим візуальним ефектом екрану».

Згідно з попередніми витоками, появи Mix 4 слід очікувати не раніше середини минулого року. Вартість девайса на території Китаю перевищить $ 900.

Раніше Ice Universe влаштував в соцмережах епічний баттл на тему дизайну Mix 4 з колегою по «прогнозному цеху» Беном Гескіним. Ознайомитися з думкою персонажів можна в нашому матеріалі.

Ice Universe регулярно радує ласу до сенсацій публіку чутками на тему характеристик перспективних смартфонів і планшетів. Оцінити прогнози «Крижаного Всесвіту» на предмет достовірності можна тут.

Інші чутки і новини про Mix 4 зібрані в цій добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...