ГоловнаТехноВідомі всі характеристики незвичайних смартфонів Honor 50, 50 SE і 50 Pro

Відомі всі характеристики незвичайних смартфонів Honor 50, 50 SE і 50 Pro

Компанія Honor на цьому тижні анонсує сімейство смартфонів Honor 50. Ми вже кілька разів писали про моделі Honor 50 і 50 Pro. Але в новому поколінні буде ще й третій пристрій – Honor 50 SE. За два дні до анонса в Мережі з’явилися детальні технічні характеристики всіх трьох моделей.

Подробиці

Honor 50 SE може стати першим в світі смартфоном, оснащеним основною камерою з роздільною здатністю 100 Мп. Крім неї моделі дістанеться 8-мегапіксельний ультраширококутний модуль і 2-мегапіксельний сенсор для макрозйомки.

У смартфоні буде встановлений новий 6-нанометровий мобільний процесор Dimensity 900, а ємність комплектної батареї складе 4000 мА * г. Акумулятор обзаведеться підтримкою швидкої провідної зарядки потужністю 66 Вт. З іншого відзначимо дисплей LCD формату Full HD + і 16-мегапіксельну камеру для селфі.

Honor 50 і версія Pro будуть оснащені 6-нанометровою системою-на-кристалі Snapdragon 778G з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті в одній з конфігурацій. Незважаючи на чутки про те, що стандартна модель обзаведеться сенсором на 64 Мп, інсайдери відзначають, що і Honor 50, і Honor 50 Pro отримають Quad-камеру з роздільною здатністю 108 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Версія Pro буде відрізнятися здвоєною фронтальною камерою. Її дозвіл складе 32 Мп + 12 Мп, а у звичайній моделі – тільки 32 Мп. У кожному смартфоні буде встановлений дисплей AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і інтегрованим біометричним сенсором.

Honor 50 отримає акумулятор ємністю 4300 мА * год з 66-ватною підзарядкою. У Honor 50 Pro потужність підзарядки виросте до 100 Вт, але ємність АКБ буде урізана до 4000 мА * г. Всі три смартфона компанії Honor вийдуть в продаж з прошивкою Magic UI 5.0 на Android 11 з сервісами Google. Про ціни все ще інформації немає. Прем’єра відбудеться 16 червня 2021 року.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...