ГоловнаТехноNVIDIA не підтримуватиме популярну версію Windows

NVIDIA не підтримуватиме популярну версію Windows

Windows 7 до цих пір є дуже популярною операційною системою, хоча вже давно завершилася її офіційна підтримка. Проте вона все ще займає близько 15% ринку, обходячи і Windows 8, і Windows 8.1.

Подробиці

Однак, вже зовсім скоро NVIDIA змусить власників своїх графічних прискорювачів перейти на нову версію програмного забезпечення від Microsoft. Виробник відеокарт з Каліфорнії заявив про те, що в цьому році він припинить випуск драйверів для графічних прискорювачів під старі операційні системи від Microsoft. Мова йде про Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1.

Припинення підтримки заплановано на початок останнього кварталу поточного року. Незважаючи на це, NVIDIA заявляє про плани продовжити поширювати заплатки безпеки для усунення вразливостей і критичних помилок до кінця третього кварталу 2024 року.

NVIDIA не випускатиме драйвери для нових графічних прискорювачів для операційних систем Windows 7, Windows 8 і Windows 8.1. Останній апдейт запланований на 31 серпня 2021 року. Перше оновлення драйверів, яке вийде виключно на Windows 10, почне поширюватися з 4 жовтня 2021 року.

NVIDIA закликає геймерів переходити на нову версію операційної системи. Своє рішення американська компанія пояснює тим, що Microsoft припинила підтримку ОС Windows 7 майже півтора роки тому (в середині січня 2020 року), а в 2023 році припиняється підтримка Windows 8.1. Нагадаємо, що вже менш ніж через два тижні очікується анонс ОС Windows 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...