ГоловнаТехноMIUI 12.5 отримав ще один смартфон Redmi

MIUI 12.5 отримав ще один смартфон Redmi

«Сяомі» розширила перелік отримувачів MIUI 12.5. Назва включеного до списку пристрою – «Редмі Note 9 Pro 5G», уточнює Gizchina.

Подробиці

Символьний код, поставляється на девайс версії оболонки – V12.5.2.0.RJSCNXM. Географія розсилки – Китай. Дата початку поширення прошивки в Європі та інших регіонах планети залишається невідомою. Журналісти порталу закликають не плутати згаданий вище смартфон з однойменним аналогом без літер 5G в назві (відповідні пристрої поширені за межами Піднебесної, однак, незважаючи на схожу назву, мають мало спільного з одержувачем прошивки).
Разом з тим, претендувати на отримання MIUI 12.5 можуть близькі за характеристиками телефони Mi 10Т Lite і Mi 10i, відзначається в публікації.

Поширювана на Note 9 Pro 5G версія фірмової оболонки базується на Android 11.

Журналісти Gizchina нагадують, що в ряді випадків користувачі не отримують сповіщень про оновлення прошивки до MIUI 12.5. Для отримання відповідної інформації користувачам рекомендується перевіряти наявність обнови самостійно в «Системних оновленнях» (вхід з «Настройок» через розділ «Про телефони»).

Нагадаємо, що напередодні «Сяомі» відреагувала на петицію з критикою якості MIUI і продукції бренду в цілому. Ознайомитися з текстом можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...