ГоловнаGSMKyivstar звинувачують у пошкодженні кабелів інтернет-провайдерів

Kyivstar звинувачують у пошкодженні кабелів інтернет-провайдерів

Представники інтернет-провайдерів звинувачують «Київстар» у недобросовісній конкуренції. Її суть – цілеспрямоване пошкодження майстрами мобільного оператора кабелів конкурентів. Судячи з відгуків в «Фейсбуці», подібна практика має масовий характер.

Подробиці

Історія звинувачень почалася з поста глави «Ланет» Мар’яна Івасюка, в якому топ-менеджер написав про пошкодження кабелю бригадою «Київстару». Про відповідні дії керівництву провайдера регулярно повідомляють жителі багатоповерхівок. Івасюк не виключив, що команду на псування майна конкурентів київстарівці отримали від свого керівництва.

Kyivstar звинувачують у пошкодженні кабелів інтернет-провайдерів

Користувачі, які відписали в коментарях і представники інших провайдерів в курсі проблеми.

– Стандартна практика, – написав Ігор Крищук, який висловив надію на те, що десятки одночасно поданих судових позовів в результаті навчать оператора.

Користувач Pavel Metio розповів, що київстарівці не соромляться використовувати стояки «Ланет» для прокладки своїх комунікацій. Після цього під виглядом ремонту майстри мобільного оператора «випадково» обрізають дроти конкурента.

– Особисто бачив, – додав користувач.

Представник компанії TutHost Дмитро Іванків розповів про звичку київстарівців обрізати протягнуті дроти до даху конкурентів, щоб доточити  і перекинути дріт в свій ящик.

Прилучишившись до обговорення, користувач Богдан земляних розповів про метод протідії зухвалим зазіханням «Київстару». За словами чоловіка, ремонтники одного з провайдерів розрізали кабель і вставили в жили (цитата) «220 вольт в сторону свіча».

– Кілька згорілих свічів відвадили любителів чіпати чужі кабелі, – зазначив чоловік.

Учасники обговорення зійшлися на думці, що відповідна агресія – кращий спосіб захисту від ворожих дій.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...