ГоловнаGSM"Київстар" попередив клієнтів про неминучість відключення від 3G

“Київстар” попередив клієнтів про неминучість відключення від 3G

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Київстар” анонсував припинення підтримки фірмової 3G-мережі. На підтвердження неминучості цього кроку лідер українського ринку почав розсилку відповідних СМС-сповіщень, інформує MZU.

Подробиці

Причина відмови від роботи в мережі третього покоління – бажання інтенсифікувати розвиток LTE (4G) і прагнення прискорити впровадження сучасних технологій.

У СМС-повідомленнях, що розсилаються клієнтам, міститься обіцянка завчасно сповістити громадськість про термін відключення 3G-послуг.

Для продовження роботи в інтернеті абонентам рекомендується активувати на смартфонах мережу 4G/LTE. Інструкція для “андроїдів” передбачає такий алгоритм дій:

  1. “Налаштування” -> “Підключення” -> “Мобільні мережі” -> “Тип мережі”.
  2. Вибір режиму “4G” або “LTE”.

Порядок дій для власників айфонів:

  1. “Параметри” -> “Стільникові дані”.
  2. Активація “Стільникових даних” (доступні 4G-мережі будуть обрані автоматично).

Раніше “Київстар” оголосив про зміни в низці тарифних планів з метою збалансувати збільшені витрати на обслуговування абонентів з наявними доходами. Клієнтам запропоновано перейти на нові тарифні плани з більшим обсягом послуг або обрати дешевші альтернативи з меншим обсягом послуг.

Причина внесення коректив у тарифи – інфляція, укупі зі зростанням споживання і девальвації. Анонсоване підвищення розцінок на послуги – перше з початку війни, запевняють спікери “Київстару”.

Головні новини: