ГоловнаБанкінг«Приватбанк» пропонує кредити слідом за сумнівними кредитними організаціями

«Приватбанк» пропонує кредити слідом за сумнівними кредитними організаціями

Чоловік звинуватив «Приватбанк» у співпраці з лихварями з т.зв. мікрофінансових організацій. Причина – надходження дзвінка з приватівського номера з проханням взяти кредит відразу після аналогічної пропозиції «ШвідкоГрошей».

Подробиці

Відповідний відгук опубліковано на сайті Minfin. Автор звернення за лічені хвилини отримав відразу три дзвінки з проханням прокредитуватися. Дві пропозиції були від мікрофінансистів, одна – від «Приватбанку». Причому представник державної установи подзвонив відразу після дзвінка від «ШвидкоГрошей». Чоловік з’ясував через Privat24, що номер +380567976196 дійсно належить «Приватбанку».

Спроба отримати відповідь на питання, як «Приватбанк» примудрився опинитися в зв’язці зі скандальними МФО, виявилося безуспішною: чоловікові запропонували складати письмовий запит і сподіватися коли-небудь на отримання відповіді.

Користувач вирішив розповісти українцям про співпрацю «Приватбанку» з сумнівними лихварями і продублював звернення на згаданому вище сайті для відгуків, проте чіткої відповіді так і не домігся. Оцінити діалог можна в доданому нижче скріншоті.

«Приватбанк» попытался оправдаться за предложение кредита вместе с «ШвидкоГрошами». Получилось не очень

Нагадаємо, що напередодні «Приватбанк» скасував нарахування відсотків на залишок коштів по пенсійних картах. Раніше аналогічне рішення було прийняте щодо кредитних карт.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...