ГоловнаБанкінгСпівзасновник Monobank заявив про важливе досягнення банку

Співзасновник Monobank заявив про важливе досягнення банку

Співзасновник Monobank похвалився суттєвим приростом клієнтської бази.

Подробиці

Сукупну кількість користувачів Олег Горохівський оцінив в 3,5 мільйонів. Щодня до послуг «банку без відділень» вдаються 1,3 млн чоловік. Про все це топ-менеджер написав у себе в «Фейсбуці».

За словами Горохівського, кредитна організація опрацьовує ще кілька «величезних тем». Детальніше про нововведення функціонер пообіцяв розповісти пізніше.

На завершення свого поста топ-менеджер пообіцяв підняти келих шампанського за 3,5 мільйонів клієнтів.

Учредитель monobank заявил о значительном количестве новых клиентов

Запуск онлайн-додатку monobank датований листопадом 2017 го (15-го числа вийшла версія для iOS, 17-го – для android-пристроїв). Партнерами Горохівського зі створення стартапу виступили екс-менеджери підпавшого під націоналізацію «Приватбанку» Михайло Рогальський і Дмитро Дубілет.

monobank працює на ліцензії підконтрольного групі ТАС «Універсал-банку» (кінцевий бенефіціар – Сергій Тігіпко, дочка якого Анна є власником нового« банку без відділень» izibank).

З оприлюдненої нещодавно статистики НБУ за січень випливає, що monobank, izibank і ТАСкомбанк успішно ведуть карткових клієнтів у державних «Приватбанка» і Ощадбанка »(+59 000 активних користувачів за січень у трійки банків групи ТАС проти -734,9 тис. у обох держбанків).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...