ГоловнаТехноXiaomi представила новий проектор Redmi Projector 3: 110 дюймів за 5777 грн

Xiaomi представила новий проектор Redmi Projector 3: 110 дюймів за 5777 грн

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi представила новий компактний проектор Redmi Projector 3, який окрім досить доступної ціни, виділяється своєю новою камерою ToF, внутрішньою пам’яттю та використанням HyperOS.

Новий Redmi Projector 3 дебютує з досить сучасним дизайном, позбувшись білого кольору в сторону «пісочної» тональності. Його також дуже легко транспортувати, оскільки він досить легкий.

Redmi Projector 3 має високий рівень яскравості, що досягає 260 люмен. Крім того, він здатний проектувати зображення роздільною здатністю 1080P із співвідношенням сторін 1,2:1 із розміром проекції до 110 дюймів.

Проекція Redmi Projector 3
Проекція Redmi Projector 3

Ще однією чудовою новинкою цього нового проектора є фронтальна камера ToF. Завдяки цьому та його складним алгоритмам він здатний виправляти спотворення зображення, навіть проеціюючи його з високою чіткістю на неплоскі поверхні.

ToF-камера Redmi Projector 3
ToF-камера Redmi Projector 3

Усередині Redmi Projector 3 оснащений:

  • чотирьохядерним процесором Amlogic T950D4 з частотою 1,9 ГГц;
  • 1,5 ГБ оперативної пам’яті;
  • 32 ГБ внутрішньої пам’яті.

Він також включає звукову систему потужністю 5 Вт, розділену на два динаміки, роз’єм для навушників, роз’єм HDMI і USB 2.0.

Крім того, Redmi Projector 3 виділяється тим, що має HyperOS Connect , що дозволяє легко підключати смартфон і відтворювати практично будь-який мультимедійний вміст, ігри тощо.

Ціна

Новий Redmi Projector 3 зараз продається за 999 юанів, приблизно 5777 грн за обмінним курсом. На даний момент невідомо, коли він вийде на світовий ринок.

Головні новини: