ГоловнаТехноXiaomi випустила свої найбільш досконалі «розімні» ваги за 1000 грн

Xiaomi випустила свої найбільш досконалі «розімні» ваги за 1000 грн

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Сьогодні Xiaomi представила нові ваги S400 Pro. Це старша версія Body Composition Scale S400, яка включає кольоровий TFT-екран і вдосконалену систему вимірювання.

Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro дебютує з повністю оновленим дизайном і відрізняється від того, до якого звикли фани Xiaomi. Чорний колір стає головним героєм, включаючи кришку із загартованого скла, яка замінює чотири електроди, які ми можемо знайти в інших моделях.

Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro

На відміну від інших варіантів, ваги Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro використовують нову систему вимірювання, яка охоплює всю підошву стопи . Завдяки цьому досягається більш точне вимірювання, поєднуючи його з високочастотною технологією вимірювання біорезистентності (50 кГц і 250 кГц).

Крім того, Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro здатні генерувати детальні медичні звіти, включаючи 25 показників здоров’я, таких як вага, маса води в організмі, відсоток жиру в організмі, білок, м’язова маса, мінеральний вміст кісток, вісцеральний жир тощо.

Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro
Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro

Ще однією чудовою новинкою є 3,5-дюймовий кольоровий TFT-екран. Завдяки цьому ми зможемо не тільки переглядати більшу кількість даних без потреби використовувати смартфон, але й отримувати інструкції для досягнення більш точних вимірювань.

З іншого боку, ваги Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro мають інтелектуальний зв’язок через смартфон, гостьовий режим, підтримку зважування невеликих предметів, режим дитини та повну систему вимірювання та статистики через додаток Xiaomi Home.

Ціна і наявність

Xiaomi Body Composition Scale S400 Pro тепер доступні в Китаї за акційною ціною 179 юанів, приблизно 1034 грн. Крім того, очікується, що незабаром вони вийдуть на світовий ринок.

Головні новини: