ГоловнаТехноXiaomi готується представити інструмент для деактивації всієї реклами, що з'являється в смартфонах

Xiaomi готується представити інструмент для деактивації всієї реклами, що з’являється в смартфонах

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” розробила новий спосіб деактивації реклами на мобільних пристроях своєї екосистеми, значно спростивши цей процес для користувачів. Раніше розміщувана реклама допомагала компанії пропонувати конкурентоспроможні ціни, але багато користувачів виявляють бажання позбутися її.

Детально

Згідно з інформацією від SmartPrix, китайський техногігант готує новий механізм для остаточного усунення реклами в операційці HyperOS. Цей метод, уже доступний в останніх пробних версіях прошивки, дає змогу користувачам відключати рекламу в кілька кліків.

Як показано на зображеннях, нове налаштування в HyperOS забезпечує легку деактивацію реклами у вбудованих додатках на кшталт “Галереї”, “Відео”, “Безпеки” тощо. “Сяомі” вказує, що реклама в цих додатках і так мінімальна, але тепер її можна буде відключити повністю.

Xiaomi готується представити інструмент для деактивації всієї реклами, що з'являється на смартфонах

Ця ініціатива спрямована на поліпшення іміджу Xiaomi Group, який істотно постраждав через надлишок реклами в MIUI. Новий параметр, який зараз проходить внутрішні тести, може бути офіційно представлений громадськості на церемонії презентації HyperOS 2.0.

Головні новини: