ГоловнаТехноБюджетний Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик...

Бюджетний Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик смартфону

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд “Мейзу” підтвердив дату церемонії дебютного показу нового смартфона свого виробництва Meizu 21 Note з набором процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Презентація апарату відбудеться 16 травня.

Подробиці

Новинка стала третім представником Meizu 21 (після однойменного флагмана і поліпшеної Pro-версії, “серцем” яких виступає чип-система Snapdragon 8 Gen 3).

Версія Note отримає плоский 1,5К-екран OLED 6,8″/144 Гц з мінімалістичними рамками по периметру і тандем операційок Flyme “AIOS”/Android 14.

Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик пристрою

Оптика Meizu 21 Note містить головну dual-камеру на тильній панелі з кільцевим світлодіодним RGB-спалахом (а не айфоноподібну камеру, як припускали автори попередніх витоків).

Пристрій вирішено пропонувати в чорно-білому колірному виконанні. Заявлений обсяг оперативки в топовій версії смартфона – 16 Гб. Ємність АКБ становить 5500 мА/год. До батареї додається швидка 66-ватна зарядка.

Об’єктиви задньої камери мають роздільну здатність 50 Мп (Sony IMX882 з OIS) і 8 Мп. Селфі-модуль представлений датчиком на 8 Мп.

Крім того, апарат поповнився парою динаміків, лінійним двигуном по Х-осі для поліпшення тактильних відчуттів, інфрачервоним передавачем, задньою панеллю зі скла, модулем NFC для безконтактних платежів, серединною рамкою з металу та “волого-пилозахистом” за протоколом IP53.

Інші характеристики і ціна будуть озвучені на церемонії презентації 16 травня.

Головні новини: