ГоловнаТехноXiaomi починає продавати «один із своїх найпопулярніших» ліхтарів з батареєю 4800 мАг

Xiaomi починає продавати «один із своїх найпопулярніших» ліхтарів з батареєю 4800 мАг

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Після презентації в Китаї, зумівши збільшити продажі, Xiaomi почала продавати і в Європі один із своїх найвідоміших продуктів – багатофункціональний ліхтар Xiaomi Multi-function Camping Lantern. Він має вбудований акумулятор, та ідеально підійде для використання на терасі або в кемпінгу.

Подробиці

Новий багатофункціональний ліхтар Xiaomi почав продаватися у Франції та Німеччині за 59,99 євро. І певно, що протягом наступних кількох тижнів він офіційно почне продаватися в Європі, хоча ми вже можемо знайти його в деяких магазинах Xiaomi.

Новий багатофункціональний кемпінговий ліхтар Xiaomi складається з двох незалежних ламп. З одного боку знаходиться основна лампа. Вона має регульовану інтенсивність і температуру освітлення. З іншого боку – невелика зйомна лампа з гачком, за допомогою якої можна освітлювати різні зони.

Багатофункціональний кемпінговий ліхтар Xiaomi

Знімна верхня лампа багатофункціонального кемпінгового ліхтаря Xiaomi – звичайний ліхтарик або світильник, який можна підвісити завдяки верхньому гачку. Крім того, обидві частини мають сертифікат IP54, що робить їх стійкими до пилу та бризок дощу тощо.

Кемпінговий ліхтар Xiaomi

Цей ліхтар має відмінну автономність. Завдяки акумулятору ємністю 4800 мАг, який перезаряджається через порт USB-C, багатофункціональний кемпінговий ліхтар Xiaomi може запропонувати до 100 годин автономної роботи на одному заряді. Також ліхтар сумісністний з Xiaomi Home, що дозволяє дистанційно контролювати його роботу зі смартфона.

Стрічка новин: