ГоловнаТехно RUXiaomi випускає проектор з 4K-роздільною здатністю, який стоїть як бюджетний смартфон

Xiaomi випускає проектор з 4K-роздільною здатністю, який стоїть як бюджетний смартфон

Xiaomi представила Xiaomi Smart Projector 2S (Xiaomi Projector Youth Edition 2S), новий проектор з покращеними характеристиками порівняно з попереднім поколінням. Він виділяється не тільки 4K-роздільною здатністю, але й відмінним співвідношенням ціни та якості.

Подробиці

Новий Xiaomi Smart Projector 2S дебютує з тим самим дизайном, як і в його попередників. У технічному плані він оснащений процесором Amlogic T982, 2 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ вбудованої пам’яті.

Крім того, цей новий проектор оснащений оптикою потужністю 500 ANSI-люмен та декодуванням HDR10+. До цього додається цифрова оптична обробка DLP, коефіцієнт передачі 1,2:1 і поліпшена якість зображення за рахунок штучного інтелекту (ІІ).

проектор Xiaomi

Xiaomi Smart Projector 2S має інтерфейс HDMI 2.1, USB 3.0, роз’єм для навушників, дводіапазонний Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та підтримку Screen Casting. До цього додається набір повночастотних динаміків високої якості та підтримка Dolby Sound.

Новий xiaomi projector

Крім того, новий проектор підтримує Xiaomi Home. З програми ми можемо отримати доступ до всіх налаштувань, транслювати потрібне нам відео і налаштувати його роботу на інших пристроях.

Smart Projector 2S зараз продається в Китаї за ціною 2399 юанів (329 $). Швидше за все, найближчим часом він з’явиться і на світовому ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...