ГоловнаТехноLenovo презентувала планшет за ціною дешевого смартфона

Lenovo презентувала планшет за ціною дешевого смартфона

Бренд “Леново” збагатив ринок бюджетних планшетів пристроєм під назвою Xiaoxin Pad 2024, офіційний дебют якого відбувся в понеділок, 06 листопада.

Подробиці

Новинка приросла великим рідкокристалічним екраном 11″/1920х1200р./90 Гц з опцією одночасного відкриття двох додатків. Дисплей “заточений” на підтримку стилуса з рівнем чутливості 4096 (не входить до комплекту і купується за окрему плату). У наявності – чотири динаміки для кращої якості звуку.

Кольорові виконання Xiaoxin Pad 2024 – сіро-блакитне і туманно-фіолетове. Матеріал корпусу – метал. Вага апарата – 465 гр., товщина – 0,71 см. У наявності – навушниковий роз’єм 3,5 мм. До всього цього додається АКБ на 7000 мА/год. і адаптер для швидкої зарядки на 20W.

За функціональність і продуктивність новинки відповідає куалкомівський чипсет Snapdragon 685, здатний підтримувати пам’ять до 8/128 Гб, і операційка ZUI15. Розширити “меморію” до 1 Тб можна за допомогою microSD.

Вартість Xiaoxin Pad 2024 при купівлі на території Китаю становить ¥899, що еквівалентно $123,67 на момент написання матеріалу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...