ГоловнаТехноСтало відомо, хто постачатиме титан для Galaxy S24 Ultra

Стало відомо, хто постачатиме титан для Galaxy S24 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Журналісти південнокорейського видання TheElec поділилися з широкою громадськістю подробицями про майбутній флагман Galaxy S24 Ultra. Для виготовлення бічної рамки апарату корпорація Samsung використовуватиме титановий сплав. У ролі його постачальника виступить компанія Solomon, що працює на ринку КНР.

Подробиці

Джерела видання стверджують, що вивчення можливості застосування у виробництві смартфонів титанового сплаву було розпочато Samsung два роки тому. У 2023 році керівництво корпорації вирішило комерціалізувати цю технологію. Рамка актуального флагмана виготовлена з алюмінію. Вона коштує близько 20 USD. Експерти попереджають, що вартість рамки, виготовленої з якісного титанового сплаву, може виявитися вищою в п’ять разів.

Загалом титанову рамку отримають 15 млн одиниць апаратів. Приблизно стільки ж Galaxy S23 Ultra південнокорейський вендор планує продати в поточному році. Варто зазначити, що рамка з титанового сплаву буде лише у Ultra-версії флагмана. Інші апарати сімейства її не отримають. Дебют флагманських пристроїв Galaxy S24 заплановано на 17 січня.

Стрічка новин: