ГоловнаТехноПоява Redmi 13C 5G на сайті регулятора 3C розкрила характеристики перспективного бюджетника

Поява Redmi 13C 5G на сайті регулятора 3C розкрила характеристики перспективного бюджетника

Бренд “Редмі” найближчим часом збагатить світовий ринок бюджетних смартфонів моделлю Redmi 13C. Нещодавня сертифікація новинки у китайського регулятора 3С пролила світло на можливості апарату.

Подробиці

З чуток, Redmi 13C буде представлений разом із клоном під назвою Poco C65.

Новинка пропонуватиметься у двох варіантах пам’яті: 6/128 Гб і 8/256 Гб, з представленим так давно році медіатеківським набором процесорів Dimensity 6100. Цей самий пристрій у версіях 5G і 4G вийде з чипсетом Helio G85, який дебютував три роки тому та відомий успішним застосуванням у моторолівському смартфоні Moto G31 і низці інших моделей.

Бренд

Серед розкритих характеристик – triple-камера з ШІ та головним модулем на 50 Мп, роз’єм USB Type-C, АКБ на 5000 мА/год, краплеподібний виріз для селфі-модуля, адаптер для швидкої зарядки на 18W, IPS LCD-екран 6,74″/90 Гц, тандем оболонок у складі MIUI 14/Android 13 та “навушниковий” 3,5-мм роз’єм (інфразвук при цьому підтримуватимуться не буде).

Забарвлення корпусу Redmi 13C не уточнюється, проте з оприлюдненого кілька годин тому витоку про клон пристрою Poco C65 випливає, що ця модель дебютує в темно-зеленому, чорному і фіолетовому кольорі. Відповідно, ці ж тони можна очікувати і в Redmi 13C.

Понад те, враховуючи ідентичність обох пристроїв, можна очікувати появи “тринадцятої ески” за ціною ребрендингового побратима ($109 за версію 6/128 Гб і $129 за варіант 8/256 Гб).

Більш деталізованих звісток про Redmi 13C слід очікувати найближчими днями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...